Search

Polygon Finland Oy

Polygon Finland tekee sisäilmatutkimuksia ja -korjauksia. Pitkä kokemus myös erilaisten kosteusvaurioiden ja vesivahinkojen kartoittamisesta, kuivaamisesta ja korjaamisesta. Laaja toimipaikkaverkosto.

Ota meihin yhteyttä

Yrityksen tiedot


finland@polygongroup.com
020 7484 01
Lyhtytie 22, 00750 Helsinki

Sisäilmapalvelut

Analyysit

Näytteidenotto: mikrobit ilmasta Andersen-keräin/laskeumalevy + materiaaleista, VOC-yhdisteet ilmasta/materiaalista, teolliset mineraalikuidut, pölyn koostumus, ammoniakit/formaldehydit/PAH-yhdisteet

Ilmanvaihto

Paine-eroselvitykset, ilmamäärämittaukset, iv-kanavien puhtauden tarkistus. Turun, Porin ja Tampereen toimipaikoista lisäksi ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus, mittaus ja säätö.

Kiinteistöhuolto

Sisäilmatutkimukset, sisäilmakatselmukset, kosteusvauriotutkimukset, olosuhdeseuranta, sisäilmasaneeraus, kosteusvauriokorjaukset ja mikrobivauriokorjaukset

Kuntotutkimus

Sisäilmatutkimus, sisäilmakatselmus, kosteusvauriotutkimus. Kosteusmittaus, riskirakenteet, rakennusfysikaalinen toimivuus, ilmavuotopaikannus, ilmanvaihdon toimivuus, lämpökuvaukset, olosuhdemittaus.

Puhdistus ja siivous

Kiinteistön ja irtaimiston mikrobipuhdistus

Rakentaminen

Sisäilmasaneeraus esim. tiivistyskorjaukset ja VOC-yhdisteiden poistaminen rakenteista lämpökäsittelyllä. Kosteusvauriokorjaukset ja mikrobivauriokorjaukset.

Suunnittelu

Sisäilmatutkimusten ja sisäilmakorjausten suunnittelu, sisäilmatyöryhmätoiminta, tiedotustilaisuudet

Sisäilmatuotteet

Ilmanpuhdistimet

Ilmanpuhdistimien vuokraus

Mittauslaitteet ja -järjestelmät

Olosuhdeseurantalaitteiden vuokraus ja tulosten raportointi

Avainsanat

  • ilmanpuhdistimien vuokraus
  • olosuhdemittaus
  • sisäilmakatselmus
  • Sisäilmatutkimus
  • tiivistyskorjaukset

Tutustu yritykseen