Search

EKG Consulting Oy

Olemme materiaalitieteeseen pohjautuva mittauslaboratorio ja konsultointiyritys. Järvenpäässä sijaitseva laboratoriomme on erikoistunut materiaalitutkimuksen päästötestauksiin sekä sisäilman laadun mittauksiin.

Materiaalimittaukset tehdään testilaboratiossamme Järvenpäässä. VOC mittaukset tehdään SPME-tekniikalla. Tulemme testaamaan sisähuoneilman laatua. Toteutamme VOC-mittaukset paikan päällä SPME-tekniikalla. Myös TENAX-mittaukset ovat mahdollisia. Teemme mittauksia myös kannettavilla laitteilla.

Valikoimassamme on useita Agilentin GCMS laitteita, josta uusin on MSD5973 massa-detektorilla ja TCD detektorilla varustettu Agilent GC 6890.
Muita malleja: Agilent GC5890 Series II ja Agilent GC5890 Plus, joka on varustettu MSD massadetektoreilla. Agilent GC5890, joka on varustettu FID detektorilla ja Perkin Elmer ATD 400 Tenaxdesorberilla. Muita laboratoriolaitteitamme ovat mm. ultraäänihauteet, vetokaappi, sentrifugit ja kannettava Airthings-mittari.

Ota meihin yhteyttä

Yrityksen tiedot

Erik Sandell
erik.sandell@ekgconsulting.fi
358 50 563 7421

Sisäilmapalvelut

Analyysit

Materiaalimittaukset Sisäilmamittaukset Rakennusjätemittaukset Radonmittauksen kannettavilla laitteilla Asiantuntijapalvelut

Sisäilmatuotteet

Mittauslaitteet ja -järjestelmät

GCFID 3 GCMFD Perkin Elmer ATD 400 Tenax desorber 2 korkeanresoluution Jeol massaspektrometriä (resoluutiot 60000 ja 30000) TCD-dektori AirThings kannatettava VOC ja radon mittari

Avainsanat


Tutustu yritykseen