Search

Awillas Oy

Talotekniikkaan, uusiutuviin energiajärjestelmiin ja kiinteistön ylläpitoon erikoistunut insinööritoimisto. Asiakasläheistä ja ammattitaitoista asiantuntijapalvelua, rationaalisilla kustannuksilla.

Ota meihin yhteyttä

Yrityksen tiedot

Sami Heikkuri
sami.heikkuri@awillas.fi
0407274879
Lars Sonckin kaari 16, 02600 ESPOO

Sisäilmapalvelut

Analyysit

Ilmanvaihto

Ilmanvaihto-, lämmitys- ja jäädytysjärjestelmien ongelmaselvitykset, lausunnot, kuntotutkimukset, -kartoitukset, tarkastus-/ongelmamittaukset, suunnittelu, hankesuunnittelu ja valvonta

Kiinteistöhuolto

Erilaisten kiinteistöhoito-, huolto, -talotekniikkahuoltopalveluiden kilpailuttaminen sekä kiinteistön palvelusopimusten laadinta. Kiinteistön palveluiden auditoinnit ja lausunnot.

Kuntotutkimus

Ilmanvaihdon, rakennusautomaation, sähköjärjestelmien kuntotutkimukset ja lämpökamerakuvaukset. Eri laajuiset kuntoarviot, TDD:t ja kiinteistökauppatarkastukset.

Rakentaminen

Talotekniikkaprojektien ja uusiutuvien energiajärjestelmien projektinjohto- ja kilpailutuspalvelut. Talotekniset valvontapalvelut kaiken kokoisiin uudis- ja peruskorjausprojekteihin.

Suunnittelu

Taloteknisten ja uusiutuvien energiajärjestelmien uusimisen ja peruskorjauksien hankesuunnittelu- ja suunnittelupalvelut.

Sisäilmatuotteet

Mittauslaitteet ja -järjestelmät

Lämpökamerakuvaukset, hetkelliset ja tallentavat sisäilman olosuhdemittaukset, ilmanvaihdon säätöjen ja äänien tarkastusmittaukset. Kanava-, putki- ja hormikuvaukset.

Avainsanat

  • energia
  • ilmanvaihto
  • säätö
  • sisäilma
  • talotekniikka

Tutustu yritykseen