Search

AFRY Finland Oy

AFRY tarjoaa suunnittelu-, konsultointi- ja digitaalisia palveluja. Rakennusfysiikka-yksikkö on tutkiva insinööritoimisto, joka tarjoaa käytännön ratkaisuja ja ymmärrystä vuosikymmenten kokemuksella.

Ota meihin yhteyttä

Yrityksen tiedot

Katariina Laine (pääkaupunkiseutu)
katariina.laine@afry.com
+358 44 768 8326
Linnoitustie 5, 02600 Espoo

Sisäilmapalvelut

Ilmanvaihto

Tarjoamme mm. ilmanvaihtoteknisiä sekä sisäilmalähtöisiä ilmanvaihdon kuntotutkimuksia ja -selvityksiä sekä rakennusautomaation toimivuuden selvityksiä. Teemme myös kokonaisvaltaisia LVI-tutkimuksia.

Kuntotutkimus

Palveluitamme ovat mm. kosteus- ja sisäilmatekniset kuntotutkimukset, rakennusterveysasiantuntijan toimeksiannot, haitta-ainetutkimukset sekä erilaisten rakenteiden ja rakenneosien tutkimukset.

Suunnittelu

Korjaussuunnittelupalveluihimme kuuluu mm. sisäilmaongelmien ja kosteusvaurioiden sekä rakennusfysikaalista erityisosaamista vaativien rakenteiden korjaussuunnittelu, valvonta sekä laadunvarmistus.

Avainsanat

  • analyysi
  • kuntotutkimus
  • sisäilma
  • suunnittelu
  • tutkimus

Tutustu yritykseen

Koulutuspalvelut

Luennoimme vuosittain noin 120:ssä koulutustapahtumassa rakennusfysiikan aihepiiristä. Luentoaiheita ovat esimerkiksi sisäilmatekniset kuntotutkimukset ja korjausratkaisut, betonitekniikka, haitta-ainetutkimukset sekä työmaan kosteuden- ja puhtaudenhallinta. Asiantuntijoidemme luennot sisältävät käytännön esimerkkejä ja ratkaisuja erilaisiin korjausrakentamisen ongelmakohtiin.