Sisäilmastoseminaari 10.3.2020

Sisäilmastoseminaari järjestetään seuraavan kerran 10.3.2020. Tapahtumapaikkana on jälleen Messukeskuksen Siipi.
Näyttelyyn paikkansa varanneet näet tästä.

Sisäilmastoseminaari 10.3.2020

ESITELMÄEHDOTUKSET 17.11.2019 mennessä
Kutsumme sisäilmateeman parissa työskenteleviä ammattilaisia esittelemään viimeisimmät tutkimustuloksensa Sisäilmastoseminaarissa. Kirjoitusten otsikot ja lyhyet tiivistelmät (max. 200 sanaa) pyydämme toimittamaan viimeistään 17.11.2019  tällä lomakkeella. Sisäilmastoseminaarissa julkaistavaksi hyväksytään korkeintaan 2 esitystä kirjoittajaa/esittäjää kohden. Sama henkilö voi kuitenkin olla muuna kuin ensimmäisenä kirjoittajana useammassa paperissa. Saat esitelmäehdotuksestasi vahvistuksen sähköpostiisi sisältäen kaikki jättämäsi tiedot sekä linkin, jota kautta pääset muokkaamaan tietoja 17.11.2019 asti.

HUOM! Vahvistusviesti saattaa mennä roskapostiin, joten varmistathan, että saat vahvistuksen.
Esitelmien tulee perustua tuoreisiin tutkimustuloksiin. Kaupallisia esityksiä tai mielipidepuheenvuoroja ei hyväksytä. Aiheen sopivuus Sisäilmastoseminaariin arvioidaan tiivistelmän perusteella. Esitystapa (suullinen/posteri/kirjallinen) arvioidaan valmiin paperin perusteella.

Esitelmäehdotukset jätetään ennalta mietittyjen teemojen alle. Teemoista vastaavat Sisäilmastoseminaarin ohjausryhmän jäsenet, jotka arvioivat jätetyt esitelmäehdotukset ja vastaavat kunkin teeman sessioiden ohjelmasta. Esityksiä voidaan myös siirtää teemasta toiseen. Voit jättää myös ehdotuksia, jotka eivät sovi näiden teemojen sisään. Ne käsitellään erikseen ja sovitetaan ohjelmaan mahdollisuuksien mukaan.

Sisäilmastoseminaarin 2020 teemat:

• Käytännön ratkaisut sisäilmaongelmien ratkaisemiseen
  • Toimintamallit ja prosessit hyvään sisäilmaan
  • Mikrobit - rakennusmikrobiologinen tutkimus ja menetelmät
  • Sisäilman kemialliset ja hiukkasmaiset altisteet - menetelmät ja mittaaminen
  • Sisäilman laatu ja terveys
  • Ilmanvaihto ja lämpöolot

Sisäilmastoseminaarin 2020 ohjausryhmä:
Anne Hyvärinen, Paavo Kero, Anne Korpi, Hannu Koskela, Risto Kosonen, Marjaana Lahtinen, Tero Marttila, Sami Niemi, Pertti Pasanen, Juha Pekkanen, Anna-Mari Pessi, Anna Saarinen, Heidi Salonen, Jorma Säteri, Marianna Tuomainen, Arja Valtanen, Kirsi Villberg, Mika Vuolle ja Leif Wirtanen