Ilmanvaihdon katsastusopas on julkaistu - tavoitteena yhdistää katsastustoimintaa ja raportointia

Terveet tilat 2028 -ohjelma on julkaissut ilmanvaihdon katsastusoppaan, jonka laatimisesta on vastannut FINVAC yhteistyössä VVS Föreningen i Finland rf:n, Sisäilmayhdistys ry:n, Suomen LVI-liitto SuLVI ry:n ja Metropolia Ammattikorkeakoulun kanssa. Oppaan laatimiseen osallistui ilmanvaihto- ja sisäilma-alan käytännön asiantuntijoita, joiden panos katsastusoppaan laatimisessa oli ensiarvoisen tärkeä.

Lue lisää ja lataa opas (linkki Terveet tilat 2028 -sivuille)

 

08.9.2022
Cramo Finland Oy

Palveluhakemiston päivitys

Cramo Finland Oy

Cramo Finland Oy tarjoaa ilmanpuhdistimien vuokrausta täydellä palvelulla sekä olosuhdehallintapalveluja rakentamisen ja käytön aikaiseen olosuhdehallintaan ja pölynhallintaan. Yrityksen monipuoliseen palveluvalikoimaan kuuluu lämmitys-, kosteudenhallinta-, kuivaus- ja pölynhallintapalvelut. Lisäksi Cramon koulutetut ja VTT-sertifioidut mittaajat tekevät erilaisia mittauksia ja kuvauksia.

  • Ilmanpuhdistimien vuokraus
  • Rakentamisen aikainen olosuhdehallinta
  • Käytön aikainen olosuhdehallinta
  • Pölynhallinta
  • Kosteudenhallinta
  • Kuivaketju 10
  • Lämmityspalvelut

Cramo Finland Oy suunnittelee ja toteuttaa asiakkaan tarpeisiin sopivan ratkaisun avaimet käteen -periaatteella. Palvelu sisältää tarvekartoituksen, suunnittelun, asennuksen, ylläpidon ja purkamisen. Työmaan olosuhdeseurannan avulla Cramo Finland Oy voi antaa asiakkaalle tarkkaa tietoa tarvittavista toimenpiteistä.

Yhteyshenkilöt
Janne Trontti, puh. 040 573 8234
Mika Kotro, puh. 044 460 6354
Sähköposti: etunimi.sukunimi@cramo.com

Osoite
Cramo Finland Oy
Åbyntie 6
01730 Vantaa

www.cramo.fi

31.8.2022
Rockfon akustiikkaratkaisut

Uusi kannattajajäsen

Rockwool Finland Oy / Rockfon & Parafon

Rockfon ja Parafon valmistavat akustiikkaratkaisuja kestävästä luonnonmateriaalina esiintyvästä kivivillasta. Kivivilla on luonnostaan ääntä vaimentava, kosteudenkestävä ja sisäilmastoa parantava.

Yhteystiedot
Silkkitehtaantie 5 G 3B
01300 VANTAA
Puh. 09 8563 5883
info@rockfon.fi
asiakaspalvelu@parafon.com

www.rockfon.fi

www.parafon.fi

12.8.2022
Kaltiot

Uusi kannattajajäsen

Kaltiot

Kaltiot Smart Tracker soveltuu tilapäiseen (alle 3 vuotta) olosuhdeseurantaan, esimerkiksi uudis- ja korjausrakentamisessa tai kun halutaan varmistaa ilmanvaihdon toimivuutta. Jatkuva olosuhdeseuranta. Ratkaisussa on käytössä 100% langattomat sensorit. Sensorit ovat edullisia ja niiden paristot kestävät jopa 2 vuotta. Manuaalisiin sensoreihin verrattuna Kaltiot olosuhdeseuranta tarjoaa yksityiskohtaisemmat ja tarkemmat historiatiedot, mittausten reaaliaikaisen tarkistamisen mistä tahansa sekä tietojen vertailun rakennuksen eri pisteiden välillä. 

Yhteystiedot
Kaltiot
Kirkkokatu 18
90100 OULU
sales@kaltiot.com

www.kaltiot.com

12.8.2022
Airfi Oy AB

Uusi kannattajajäsen

Airfi Oy

Airfi™ on Raisiolainen ilmanvaihtolaitteita valmistava yritys, jonka tuotekehitystiimi kehittää markkinoille uusia nykyaikaisia tuotteita. Tuotevalikoimasta -  ilmanvaihtokoneet, liesikuvut, tehostus- ja säädinkuvut, äänenvaimentimet, säätöpellit ja muut ilmanvaihdon oheistuotteet - löytyy ratkaisut vaativiin toteutuksiin. 

Airfi™ ilmanvaihtotuotteet on kehitetty siten, että niillä on pitkä käyttöikä ja hyvä hyötysuhde. Airfi™ ilmanvaihtolaitteet mahdollistavat raikkaan ja tervellisen sisäilman. Jokaisessa Airfi™ Ilmanvaihtolaitteessa on patentoitu huurteensulatustekniikka AFPS™. Airfi™ koneiden kosteuden poisto koneen pohjasta on tehostettu, jolloin koneen toiminta kylminä aikoina on tehokkaampaa ja energiaystävällisempää.

Yhteystiedot
Airfi Oy AB
Piilipuunkatu 11
21200 RAISIO
www.airfi.fi

Yhteyshenkilö
Toni Paavola
040 768 8773
toni.paavola@airfi.fi

12.8.2022

Uusi kannattajajäsen

ISEC

Inspector Sec Oy eli ISEC tarjoaa monipuolisia tutkimus- ja asiantuntijapalveluja sekä laiteratkaisuja sisäilma- ja infektioriskien hallintaan.

Yhteystiedot
ISEC
Kääpätie 3, 90820 OULU
Rajamaankuja 7B, 02920 ESPOO
Joel Huotari, puh. +358451338567
joel.huotari@isec.fi
www.isec.fi

24.5.2022
RTA-Tutkimus Suomi Oy

Uusi kannattajajäsen

RTA-Tutkimus Suomi Oy

RTA-tutkimus auttaa, jos ostamasi tai myymäsi asunnon tai kiinteistön kunto epäilyttää. Palvelemme myös, kun taloyhtiössä tarvitaan kokonaisvaltainen näkemys kiinteistön rakennusterveydestä. Saat kauttamme asunnon tai kiinteistön kunto- ja sisäilmatutkimukset asuntokaupan virhe-epäilyissä sekä Kiinteistölakimies Groupin koko maan kattavan juridisen avun virheistä reklamointiin tai virheväitteisiin vastaamiseen.

Yhteystiedot

RTA-tutkimus asiakaspalvelu, Puh. 0207 5284 01
asiakaspalvelu@rtatutkimus.fi
www.rtatutkimus.fi

24.5.2022
Kiinteistölakimies

Uusi kannattajajäsen

Kiinteistölakimies Group Oy

Kiinteistölakimies Group on kiinteistöasioihin erikoistunut lakitoimistokonserni. Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaitamme kiinteistöjuridiikan perinpohjaisella asiantuntemuksella ympäri Suomen. Olemme Suomen suurin, kiinteistöjuridiikkaan erikoistunut lakitoimistoketju. Selkeän erikoistumisen avulla voimme palvella asiakkaitamme perusteellisella kiinteistöjuridiikan asiantuntemuksella ja hinnoittelulla, joka on sekä läpinäkyvää että kohtuullista. Hoidamme asiakkaidemme kiinteistöasioita lupaprosesseista sovintoneuvotteluihin ja oikeudenkäynteihin - tarvittaessa kaikissa oikeusasteissa

Yhteystiedot
Kiinteistölakimies Group Oy
Eteläesplanadi 22 B, 00130 HELSINKI
www.kiinteistolakimies.fi

Henri Alinen, puh. 020 752 8406
henri.alinen@kiinteistolakimies.fi

04.5.2022
Lintukangas kuntotarkastus

Uusi kannattajajäsen

Lintukangas kuntotarkastus

Lintukangas on rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijaorganisaatio. Kokenut ja koulutettu henkilöstömme palvelee. Teemme Asuntokaupan kuntotarkastuksia, kesämökin kuntotarkastuksia, kuntotutkimuksia, rakenneavauksia, energiatodistuksia sekä sisäilmatutkimuksia. Meiltä saa myös Rakennusterveysasiantuntijan RTA palvelut ja asiantuntijalausunnot.

Yhteystiedot
Emilia Austin
Puh. 040 671 1464 (8-16)
asiakaspalvelu@kuntotarkastus.info

www.kuntotarkastus.info

03.5.2022
IVAeris Oy

Uusi kannattajajäsen

IVAeris Oy

IVAeris Oy suorittaa ilmanvaihtoon liittyviä palveluita erilaisissa saneeraus- ja uudiskohteissa Uudellamaalla. Vahvuuksiamme ovat ihmisläheisyys ja aito kiinnostus omaa toimialaamme kohtaan. Hoidamme ilmanvaihtoon liittyvät asennukset, puhdistus- ja huoltopalvelut, korjauspalvelut sekä kuntotutkimukset.

Yhteystiedot
Mikael Denut, puh. 050 339 3901
mikael.denut@aeris.fi
info@aeris.fi

Kavallinniitynkuja 1, 02710 ESPOO
www.aeris.fi

07.4.2022
Sirate Group Oy

Uusi kannattajajäsen

Sirate Group Oy

Tarjoamme kokonaisvaltaisia ja korkeatasoisia rakennusterveyspalveluita yrityksille ja julkiselle sektorille. Teemme myös rakentamiseen kuuluvaa laadunvarmistusta ja työhygieenisiä mittauksia.

Sisäympäristöongelmien kokonaisvaltaisen ratkaisun prosessi koostuu neljästä osakokonaisuudesta
1. Tutustuminen ongelmakohteeseen ja tutkimussuunnitelman laadinta
2. Tutkimukset ja selvitykset sekä niiden raportointi
3. Ongelman ratkaisu
4. Viestintä, seuranta ja korjausten laadun varmistaminen.
Tavoitteena on viedä sisäympäristöongelman ratkaisuprosessi läpi hallitusti alusta loppuun saakka.

Yhteystiedot
Sirate Group Oy
Tampereentie 495 33880 Lempäälä
www.sirategroup.fi

Tommi Vehviläinen, p. 046 851 4392
tommi.vehvilainen@sirategroup.fi
Asiakaspalvelu, p. 040 678 6221
asiakaspalvelu@sirategroup.fi

 

sisailmapeli