14.11.2018 - 15.11.2018

Kuopion Sisäilmapaja10 -juhlapaja

Sisäilmapaja10 -juhlapajan järjestäjinä toimii Itä-Suomen yliopisto, Terveyden ja hyvinvoinninlaitos, Kuopion kaupunki ja Sisäilmayhdistys ry

Sisäilmapaja10 -juhlapaja järjestetään 14.-15.11.2018 Kuopiossa
Itä-Suomen yliopistolla, Snellmaniassa.

Sisäilmapaja perinne alkoi 2007 Kuopiosta, nyt juhlistamme kymmenettä pajaseminaaria.
Perinteeseen kuuluu hyvä ohjelma, josta tälle sivulle päivitetään tietoa säännöllisesti.

Sisäilmapaja10 -juhlapaja teemat

Pajassa kuullaan perinteiset ministeriöiden ajankohtaiset kuulumiset ja katsaus uusiin avauksiin.

Paikallisten toimintamallien esittelyssä korostuu laaja- ja monialainen sisäilma-asioiden käsittely. Teemaan sisällytetään kiinteistön omistusvaihtoehtojen ja taloteknisten ratkaisujen merkitys sisäilman laadun ylläpitäjänä unohtamatta käyttäjän näkökulmaa ja sisäilmaongelmien ratkaisemisen haasteellisuutta.

Tuoko osaaminen ja rekistereihin kirjattu asiantuntijuus apua ja varmuutta saada ammattitaitoista konsultaatiota sisäilmaongelmien ratkaisemisessa? Tätä aihetta käsitellään tilaajan ja palvelun tarjoajan näkökulmasta.

Paneelikeskustelussa pureudutaan huonon sisäilman laadun ratkaisuun ja ratkaisupolkuihin yksilön näkökulmasta.

Kuopiossa luonnollisesti tuodaan esille myös tuoreita tutkimustuloksia.

uef

thl-logo
kuopio

Pajatanssit tanssitaan 14.11.2018 illalla ravintola Puijonsarvessa hyvän musiikin ja leppoisan seuran merkeissä.

Puijonsarvi Kuopio

Sokos Hotelli Puijonsarveen on varattu neuvoteltuun hintaan huoneita seminaarivieraiden käyttöön. Varauksia voi tehdä suoraan hotelliin tunnuksella BSISÄILMAPAJA10.

Varaus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, hotelli vapauttaa kiintiötä säännöllisin väliajoin.

1-hengen Standard-huone, hintaan 115€/vrk
2-hengen Standard-huone, hintaan 135€/vrk

Huonehintaan sisältyy majoitus, buffetaamiainen, asiakassaunan ja
kuntosalin käyttömahdollisuus. Kiintiövarauksessa huoneita on 140 kpl.

KIINTIÖVARAUS- Majoitusvaraukset suoraan hotellista: OHJEET puh. 010 762 9500 tai sales.kuopio@sokoshotels.fi
Mainitse varatessasi tunnus: BSISÄILMAPAJA10

Nettisivun kautta www.sokoshotels.fi
(valitse oikea kaupunki ja majoituspäivät)