25.2.2013 - 25.2.2013

Helsingin seminaari

Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirasto ja Sisäilmayhdistys ry järjestivät maksuttoman iltapäiväseminaarin 26.2.2013

Rakentamisen laatu - hyvä sisäilma -tapahtuman tarkoitus oli koota korjaamisen päättäjät kuulemaan sisäilma-alan asiantuntijoita kosteusvaurioden toteamisen ja korjaamisen osalta.

Seminaari järjestettiin Savoy-teatterissa Helsingissä. Seminaari alkoi apulaiskaupunginjohtaja Hannu Penttilän avauksella.

Tilaisuuden puheenjohtajana toimi virastopäällikkö Lauri Jääskeläinen Helsingin kaupungin rakennusvalvontavirastosta.

Ohjelma:  RAKENTAMISEN LAATU-HYVÄ SISÄILMA ohjelma 26.2.2013

Rakennustieto kirjatilauskaavake seminaarivieraille.

Älä käsittele hometaloa tai irtaimistoa vaarallisilla desinfiointiaineilla.  Tukes linkki

Seminaariin on ilmoittautui määräpäivään mennessä 340 henkilöä.

Seminaarin yhteydessä järjestettiin sisäilma-aiheinen näyttely, jossa olivat mukana seuraavat yritykset:

Amestec Oy
Delete Group Oy